tag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post3458273317237429475..comments2022-04-11T01:24:36.420-07:00Comments on RAW 'Z BONBONS: Tort cu vanilie si ciocolataAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-43206842825784747792018-02-26T11:40:42.269-08:002018-02-26T11:40:42.269-08:00Multumesc pentru raspuns. Eu am adaptat putin rete...Multumesc pentru raspuns. Eu am adaptat putin reteta pt ca nu am dorit sa pun la congelator. Avem probleme cu gâtul si evităm. Am folosit agar-agar pentru creme.au iesit cam moi dar în final s-au întărit. Gustul aduce mult cu un tort clasic. Sincer s-a mâncat foarte repede:). De curiozitate de ce trebuiesc deshidratate alune? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15913636702869506795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-70441081173533723262018-02-23T12:02:17.934-08:002018-02-23T12:02:17.934-08:00Bună seara! Uleiul de cocos, da, trebuie topit la ...Bună seara! Uleiul de cocos, da, trebuie topit la temperatura mica, pe baie de aburi , până devine lichid. Toate ingredientele folosite la creme trebuie sa fie la temperatura camerei, altfel crema se va imbranzi, se va întări si nici blenderul nu o mai prelucrează asa de bine. Alunele de padure eu nu le hidratez, dar ideal asa ar trebui si apoi deshidratate din nou la maxim 40°. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-57428625021536807462018-02-23T11:34:43.850-08:002018-02-23T11:34:43.850-08:00Buna seara! Am doua intrebari.Uleiul de cocos tre...Buna seara! Am doua intrebari.Uleiul de cocos trebuie topit sau nu? Alunele de pădure se hidrateaza sau nu? Maine o sa vad ce a ieșit :).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15913636702869506795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-1245038224787691702018-02-23T11:23:08.657-08:002018-02-23T11:23:08.657-08:00Buna seara! Am doua intrebari.Uleiul de cocos tre...Buna seara! Am doua intrebari.Uleiul de cocos trebuie topit sau nu? Alunele de pădure se hidrateaza sau nu? Maine o sa vad ce a ieșit :).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15913636702869506795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-65470692570864685642017-02-22T06:22:47.210-08:002017-02-22T06:22:47.210-08:00Bineinteles ca va puteti juca cu ingredientele la ...Bineinteles ca va puteti juca cu ingredientele la blat, asta.i si ideea, sa va folositi imaginatia si sa va creeati propriile retete plecand de la una de bază. Cu migdale rumenite nu mai e raw, dar rămâne vegan. Poti incerca cu ce.ti place. Asta.i frumusetea acestor prajituri. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-67935981556399292722015-05-01T03:54:12.245-07:002015-05-01T03:54:12.245-07:00L-am facut din nou, doar ca de data asta am pus mi...L-am facut din nou, doar ca de data asta am pus migdale (putin rumenite la cuptor) si a iesit muuuuuuuuuuuult mai bun.Va recomand sa incercati varianta aceasta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-7976655902928854202014-08-25T06:30:00.314-07:002014-08-25T06:30:00.314-07:00Multumesc ! Ma bucur tare ca ti-a placut ! Dupa cu...Multumesc ! Ma bucur tare ca ti-a placut ! Dupa cum spuneam , tine loc si de inghetata . :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-92177493471047682982014-08-20T08:22:55.944-07:002014-08-20T08:22:55.944-07:00L-am facut si eu si este absolut superb. Excelent ...L-am facut si eu si este absolut superb. Excelent mai ales pt zilele calduroase de vara, deoarece crema are textura, finetea si savoare unei inghetate.<br />Felicitari, Tatiana! Asteptam cat mai multe retete deosebite.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-87517113639985278522013-12-29T06:56:20.589-08:002013-12-29T06:56:20.589-08:00Ma bucur tare ca ati indraznit si v-ati apucat de ...Ma bucur tare ca ati indraznit si v-ati apucat de treaba...:) Iti recomand si celelalte retete . Sarbatori fericite si voua! Va pup!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-44227479974831762922013-12-24T05:41:34.763-08:002013-12-24T05:41:34.763-08:00Buna, Tatiana! Sunt Carmen, sora Corneliei, acum c...Buna, Tatiana! Sunt Carmen, sora Corneliei, acum colega ta><br />Am incercat tortul asta si a iesit extrem de delicios.<br />Iti sugerez sa ne mai incanti cu astfel de retete caci vad ca te descurci minunat!!<br />Bafta la cat mai multe retete sanatoase!!!<br />Te pup si sarbatori cu bine!!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-991901349880577702013-09-08T14:45:40.964-07:002013-09-08T14:45:40.964-07:00Multumesc, Alec!Multumesc, Alec!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10922005167812303270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5851035972734538992.post-46190477024504116402013-09-08T11:39:23.005-07:002013-09-08T11:39:23.005-07:00Felicitaari! La cat mai multe retete delicioase!Felicitaari! La cat mai multe retete delicioase!Alec Blenchehttps://www.blogger.com/profile/11687146299876547369noreply@blogger.com