Reteta:
- 1 cana curmale (smochine uscate)
- 1/2 cana fulgi de nuca de cocos
Toate le dam prin robot si apoi facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos, nuca, cacao, pudra de
roscove, goji macinat, fistic, seminte de canepa, orice vi se pare delicios.
La aceasta combinatie daca adaugam si nuca macinata (orice fel - migdale, caju, nuca romaneasca , pecan, alune de padure) + diferite arome putem obtine diverse bomboane. Iata cateva posibilitati care pot varia dupa imaginatia fiecaruia :
1. curmale + nuca de cocos + nuca + visina la mijloc > date prin cacao
2. curmale + nuca de cocos + migdale + esenta de rom > date prin nuca de cocos
3. curmale + nuca de cocos + migdale > date prin cacao cu susan
2. curmale + nuca de cocos + migdale + esenta de rom > date prin nuca de cocos
3. curmale + nuca de cocos + migdale > date prin cacao cu susan
Spor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu