duminică, 8 septembrie 2013

Bobo cu cocos si curmale


 



 











Reteta:

  • 1 cana  curmale (smochine uscate)
  • 1/2 cana  fulgi de nuca de cocos
 Toate le dam prin robot si apoi  facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos, nuca, cacao, pudra de roscove, goji macinat, fistic, seminte de canepa,  orice vi se pare delicios. 
La aceasta combinatie daca adaugam si nuca macinata (orice fel - migdale, caju, nuca romaneasca , pecan, alune de padure) + diferite arome putem obtine diverse bomboane. Iata cateva posibilitati care pot varia dupa imaginatia fiecaruia :
   1. curmale  + nuca de cocos + nuca + visina la mijloc > date prin cacao
   2. curmale + nuca de cocos + migdale + esenta de rom > date prin nuca de cocos
   3. curmale + nuca de cocos + migdale > date prin cacao cu susan


 Spor!